Dolphin M400 Zwembadrobot

Willy's keuze
€ 1.755,00
  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 12m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken
Meer informatie
Op voorraad
Levering binnen 2 werkdagen.

Samengevat

  • Automatische zwembadstofzuiger
  • Geschikt voor zwembaden tot 12m lang
  • Reinigt bodem en wanden
  • Geschikt voor alle zwembad-oppervlakken

Beschrijving

De perfecte zwembadreiniger voor je zwembad!

Deze robot zwembadreiniger scant aan de hand van zijn sensoren de grootte van het zwembad. Vervolgens zal de Dolphin Supreme M400 het zwembad reinigen met zijn drievoudige, actieve borstels. Deze sterke, gecombineerde borstels zijn geschikt voor elk zwembad. Het unieke Swivel systeem voorkomt dat door de bewegingen van de robot de kabel gaat knopen. Door deze uitstekende technieken kunnen we op deze robot zwembadreiniger een garantie geven van 3 jaar!

Borstelsysteem
Dankzij de vernieuwde technologie van Dolphin is de werking van deze zwembad reiniger volledig geoptimaliseerd. Door de uitbreiding van de unieke drievoudige, actieve borstels verwijdert deze zwembadrobot alle algen en bacteriën.

Deze automatische zwembadreiniger schrobt, veegt, zuigt en filtert het volledige zwembad. Zowel de bodem als de wanden worden onder handen genomen. Dit zorgt er weer voor dat je minder chemicaliën nodig hebt, want het zwembadwater is reeds proper dankzij deze automatische zwembadreinigers.

Filtratiesysteem
Deze bodemzuiger van Dolphin beschikt ook over een exclusief en tweevoudig filtratiesysteem dat er voor zorgt dat je zwembad terug stof- en vuilvrij is. Hierdoor wordt ook je zandfilter ontlast en dient deze minder vaak teruggespoeld worden (backwash). Dat is zowel goed voor het milieu als voor het zwembadwater, dat kristalhelder zal zijn.

Doordat deze Supreme M400 voorzien is van superieure filtercassettes is er een grotere opslagcapaciteit van het vuil. Het gepatenteerde topopeningssysteem vergemakkelijkt de toegang tot deze cassettes, zodat deze eenvoudig gereinigd kunnen worden.

Gebruiksvriendelijk
De Dolphin Supreme M400 is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de op elkaar passende onderdelen. Het schoonmaken en onderhouden van je zwembad was nog nooit zo eenvoudig!

Deze robot zwembadreiniger werkt voor jou, in tussentijd kan je rustig genieten van je zwembad met de zekerheid dat het 2.5 uur later volledig proper is. Door deze korte cyclustijd is er ook minder slijtage, wat de investering nog rendabeler maakt.

De bijgeleverde caddy zorgt ervoor dat je deze zwembadreiniger eenvoudig en gemakkelijk kan verplaatsen. Met deze Dolphin Supreme M400 haal je een robot zwembadreiniger van topkwaliteit in huis!

Met geïntegreerde gyroscoop die zorgt voor een grotere precisie en een betere scanning efficiëntie!

Technische gegevens

Maximale zwembadlengte
12m
Cyclustijd
2u 30min
Debiet
17m³/h
Filter
2 types filtercartridges (fijn en grof)
Gewicht
11 kg
Inbegrepen
Caddy, swivel, gyroscoop
Garantie
3 jaar garantie behalve op slijtageonderdelen (zoals lagers, filters, borstels, riemen, swivel, …).
Verbinding met App
Via Bluetooth

Handleiding

Nood aan advies?
Vragen over dit product? Onze klantenservice helpt je graag verder. 
€ 1.755,00